AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç kesen görmek

Kahve falında saç kesen görmek

Kahve falında saç kesen görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, işinde çok ilerleyeceğine, huzura erileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç kesen gördüyseniz:

  • Bir anlaşma üzerinde etkisi olabilecek bir kişiyi rahatsız etmemenizde fayda var.

Kahve falında saç kesen görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında saç kesen birini görmek sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında saçını kesen birini görmek iş hayatında çok zarar edileceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında saç keseni görmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kese altın görmek karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında ağaç kesenleri görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine tabir olunur.

Kahve falında kese yaptığını görmek fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında hamamda kese yapmak başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir