AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz keklik görmek

Kahve falında beyaz keklik görmek

Kahve falında beyaz keklik görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, bilgi sahibi olacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, dileklerinin kabul olacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz keklik gördüyseniz:

  • Endişeleri bir kenara bırakıp rahatlatıcı şeylerle uğraşmalısınız.

Kahve falında beyaz keklik görmek büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, yeni bir ortama girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında keklik sürüsü görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kınalı keklik görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında keklik avlamak hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında keklik yavrusu görmek spora başlayacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine işarettir.

Kahve falında dişi keklik yakalamak çok büyük fırsatların ele geçeceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına inanılır.

Kahve falında keklik yuvası görmek bereket ve huzur getireceğine, fakirlikten kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında keklik beslemek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir