AnaSayfa / Genel / Kahve falında keklik yavrusu görmek

Kahve falında keklik yavrusu görmek

Kahve falında keklik yavrusu görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, elindeki imkanların artacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, kudret ve hikmet sahibi olacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında keklik yavrusu gördüyseniz:

  • Yapacağınız seçimlerde sevdiğiniz bir kişinin etkisi olabilir.

Kahve falında yavru keklik görmek kısmetlerinin artacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına rivayet eder.

Kahve falında keklik yavrusu görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine yorulur.

Kahve falında keklik ve yavrularını görmek zahmetli işlerle uğraaşılacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında keklik yavrusu yakalamak Allah’ın lütuflarına ereceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında keklik sürüsü görmek kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine işarettir.

Kahve falında keklik kuşu görmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında kınalı keklik görmek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine alamet eder.

Kahve falında keklik ölüsü görmek aile saadetinin de artacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir