AnaSayfa / Genel / Kahve falında keklik yuvası görmek

Kahve falında keklik yuvası görmek

Kahve falında keklik yuvası görmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, rakiplerin üzüleceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında keklik yuvası gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler verebilir veya çok fazla talepte bulunan kişiler nedeniyle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında keklik yuvası görmek mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına yorulur.

Kahve falında canlı keklik yakalamak sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keklik tutmak kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine alamet eder.

Kahve falında keklik sürüsü görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına delalettir.

Kahve falında keklik ve yumurtasını görmek çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keklik ve güvercin görmek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz keklik görmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında keklik öldürmek kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir