AnaSayfa / Genel / Kahve falında kınalı keklik görmek

Kahve falında kınalı keklik görmek

Kahve falında kınalı keklik görmek ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, geçim derdinden kurtulacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, maddi kayba uğrayacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kınalı keklik gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız olumlu gibi gözüküyor.

Kahve falında kınalı keklik görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, büyük emekler vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında keklik sürüsü görmek edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki keklik görmek dertlerin ve sorunların biteceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keklik tutmak sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında evde keklik görmek bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine inanılır.

Kahve falında dişi keklik görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına inanılır.

Kahve falında erkek keklik görmek dertlerin ve sorunların artacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında keklik yumurta görmek kazancın katbekat arttırılacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir