AnaSayfa / Genel / Kahve falında keklik sürüsü görmek

Kahve falında keklik sürüsü görmek

Kahve falında keklik sürüsü görmek hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, iflas edeceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, yaşam refahının düşeceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında keklik sürüsü gördüyseniz:

  • Başkaları mevcut planınıza sadık kalmanızı önerse de, farklı ilerlemeniz ya da düşünmeniz daha etkili sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında keklik sürüsü görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine delalet eder.

Kahve falında keklik almak ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında keklik yumurtası görmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında keklik palaz görmek Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına yorulur.

Kahve falında güzel keklik görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında keklik avına gitmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına delalet eder.

Kahve falında yavru keklik görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında keklik ve yavrularını görmek itibarının ve makamının artacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir