AnaSayfa / Genel / Kahve falında keklik beslemek

Kahve falında keklik beslemek

Kahve falında keklik beslemek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine işaret eder.

Kahve falında keklik beslemek gördüyseniz:

  • Aniden gelişebilecek olaylar karşısında tavır almakta güçlük çekseniz bile uzun vadede işinize yarayacak konularda son derece başarılı adımlar atacaksınız.

Kahve falında keklik beslemek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında keklik sevmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine inanılır.

Kahve falında erkek keklik yakalamak hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında keklik eti yemek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında dişi keklik görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına delalettir.

Kahve falında keklik almak hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında canlı keklik yakalamak günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında iki keklik görmek aile içinden birinin gurbete çıkmasına, yeni bir eve taşınılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir