AnaSayfa / Genel / Kahve falında aile efradını görmek

Kahve falında aile efradını görmek

Kahve falında aile efradını görmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aile efradını gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı karşılamak veya ilişkilerinizi güçlendirmek için zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında aile efradını görmek işinden çıkarılacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi aileni görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin insanı ailenle tanıştırmak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kızın ailesini görmek işinde istediği başarıyı elde edeceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında fil ailesi görmek çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini ailesini görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine inanılır.

Kahve falında aile ziyareti yapmak dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aileyle tanıştırmak gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir