AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kızın ailesini görmek

Kahve falında sevdiği kızın ailesini görmek

Kahve falında sevdiği kızın ailesini görmek yaşadığı darlığın son bulacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, mutsuz ve hasta olacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kızın ailesini gördüyseniz:

  • Beyaz dediğinizde siyah anlayan, siyah dediğinizde beyaz diyen kişiler veya hiçbiri değilse, tamamen karışıklıklara bağlı yanlış anlaşılmalar sabrınızı sınamanızı sağlayabilir.

Kahve falında sevdiği kızı ailesiyle tanıştırmak ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği kızın ailesini görmek sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kızı ve ailesini görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızın ailesiyle tanışmak bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği birine hediye alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızın ailesiyle tanışmak fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kişiyi ailesiyle tanıştırmak hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin ailesini görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini ailenle tanıştırmak ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir