AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilini ailesini görmek

Kahve falında eski sevgilini ailesini görmek

Kahve falında eski sevgilini ailesini görmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, çirkin bir iş yapmaya, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini ailesini gördüyseniz:

  • Belli konularla ya da kişilerle ilgili fikirleriniz iyice netleşmeye başlıyor.

Kahve falında eski sevgilinin ailesini görmek dertlerin başlayacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin ailesini görmek adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi aileyle tanıştırmak yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgili ve ailesini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi ve ailesini görmek başarıya giden yolların açılacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilini ailesini görmek ters giden işlerin normale döneceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin ailesiyle tanıştığını görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi aile içinde görmek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir