AnaSayfa / Genel / Kahve falında aileyle tanıştırmak

Kahve falında aileyle tanıştırmak

Kahve falında aileyle tanıştırmak sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, kazançta zarar edeceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aileyle tanıştırmak gördüyseniz:

  • Alışverişlerde kazançlısınız.

Kahve falında sevgiliyle aileni tanıştırmak iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hayır duaları alınacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilisinin ailesiyle tanıştığını görmek sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında aile tanıştırmak işlerinin duracağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına işaret eder.

Kahve falında aileyle tanıştırmak çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğini ailenle tanıştırmak kaza ve belaların çıkmayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin ailesiyle tanıştığını görmek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin ailesiyle tanıştığını görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını ailenle tanıştırmak kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir