AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi aileni görmek

Kahve falında kendi aileni görmek

Kahve falında kendi aileni görmek herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, mutlu olacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi aileni gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yavaş yavaş harekete geçmiş ya da bazı konuları terk etmeye başlamış olabilirler.

Kahve falında aileden birinin kanser olduğunu görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında aileden ölen birini görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanın ailesini görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, arzuların yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aileden birine araba çarptığını görmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, çalıştığına değeceğine tabir olunur.

Kahve falında aile büyüğü görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını ailenle tanıştırmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilini ailenle tanıştırmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında aileden biriyle öpüşmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, sevdiğini söyleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir