AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin insanı ailenle tanıştırmak

Kahve falında sevdiğin insanı ailenle tanıştırmak

Kahve falında sevdiğin insanı ailenle tanıştırmak zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanı ailenle tanıştırmak gördüyseniz:

  • Olan bitene çok takılmadan hemen harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin insanı ailenle tanıştırmak helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği kızı ailesiyle tanıştırmak elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, kötü işlere girmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi ailenle tanıştırmak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, işlerini toparlayacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi ailesiyle tanıştırmak söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, hayatının düzene gireceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğini ailenle tanıştırmak kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin ailesiyle tanıştığını görmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, işlerinin ağırlaşacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin ailesiyle tanıştığını görmek hak yolunda bir yaşam süreceğine, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek arkadaşını ailenle tanıştırmak sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir