AnaSayfa / Genel / Kahve falında aile ziyareti yapmak

Kahve falında aile ziyareti yapmak

Kahve falında aile ziyareti yapmak maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, bol muhabbette kalacağına, kendisiyle övüneceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında aile ziyareti yapmak gördüyseniz:

  • Abartılı tavırlardan veya aşırılıklardan uzak durulmaması risk almak anlamına gelebilir.

Kahve falında aile ziyareti yapmak hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına delalet eder.

Kahve falında yatır ziyareti yapmak rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında hasta ziyareti yapmak uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, bol kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar ziyareti yapmak yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında türbe ziyareti yapmak canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına alamet eder.

Kahve falında bayram ziyareti yapmak her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, başka işler deneyeceğine alamet eder.

Kahve falında kabir ziyareti yapmak işlerinin günden güne daha da bozulacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında umre ziyareti yapmak çok günah işleyeceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir