AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil ailesi görmek

Kahve falında fil ailesi görmek

Kahve falında fil ailesi görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, zorlukların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında fil ailesi gördüyseniz:

  • Siz, olayları diğerlerinden daha net görebiliyorsunuz.

Kahve falında fil ailesi görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında fil kovalaması görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fil biblosu görmek tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine işaret eder.

Kahve falında filistin görmek mali krize gireceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü fil yavrusu görmek her daim Allah yolunda olacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında filin yandığını görmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine delalet eder.

Kahve falında inek ve fil görmek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fil hortumu görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir