AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz iplik iğne görmek

Kahve falında beyaz iplik iğne görmek

Kahve falında beyaz iplik iğne görmek borçlarını ödeyip kurtulacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz iplik iğne gördüyseniz:

  • Maddi konulardaki beklentilerinizin sizi hayal kırıklığına uğratması olasıdır.

Kahve falında iğne ve beyaz iplik görmek büyük paralar kazanacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz iplik iğne görmek sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iplikli iğne görmek canın sıkılacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine işaret eder.

Kahve falında ipliği iğneye geçirmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iğne iplik geçirmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında iğne iplik istemek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine tabir olunur.

Kahve falında iğne iplikle dikiş dikmek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, onlara sanat öğreteceğine işarettir.

Kahve falında dikiş iğnesi ve iplik görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir