AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğne iplikle dikiş dikmek

Kahve falında iğne iplikle dikiş dikmek

Kahve falında iğne iplikle dikiş dikmek zenginlik sahibi olunacağına, haneye bereket geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine tabir olunur.

Kahve falında iğne iplikle dikiş dikmek gördüyseniz:

  • Herkesi kendiniz gibi görmemelisiniz.

Kahve falında iğne iplikle dikiş dikmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dikiş iğnesi ve iplik görmek tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, çalıştığı yerde amir olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz iplikle dikiş dikmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dikiş ipliği görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz dikiş ipliği görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına alamet eder.

Kahve falında dikiş iplik görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah dikiş ipliği görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında iğneyle dikiş dikmek oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir