AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipliği iğneye geçirmek

Kahve falında ipliği iğneye geçirmek

Kahve falında ipliği iğneye geçirmek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, sorunların teker teker aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ipliği iğneye geçirmek gördüyseniz:

  • Yanlış bilgiler vermekle veya yanlış bilgilendirmekle suçlanabilirsiniz.

Kahve falında ipliği iğneye geçirmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iğne deliğinden iplik geçirmek kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, çevresinin genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında iğneden iplik geçirmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına alamet eder.

Kahve falında iğne iplik geçirmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine inanılır.

Kahve falında iğne iplik bulmak iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz iplik iğne görmek kırılan kalbin onarılacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında dikiş iğnesi ve iplik görmek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında iğne siyah iplik görmek geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, afiyette giden düzeninden olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir