AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğne iplik geçirmek

Kahve falında iğne iplik geçirmek

Kahve falında iğne iplik geçirmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, hak yolunu bulacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında iğne iplik geçirmek gördüyseniz:

  • İstikrarsız hareketleriniz veya tahmin edilmesi zor yapınız size bazı bedeller ödetebilir.

Kahve falında iğne iplik geçirmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine alamet eder.

Kahve falında iğneden iplik geçirmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ipliği iğneye geçirmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında iğne deliğinden iplik geçirmek patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına inanılır.

Kahve falında iğne ve beyaz iplik görmek yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz iplik iğne görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, yüksek bir makamı olacağına inanılır.

Kahve falında iplik iğne görmek kısa süre içinde yalnız kalınacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında iğne iplik istemek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, geçim derdinin sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir