AnaSayfa / Genel / Kahve falında iplikli iğne görmek

Kahve falında iplikli iğne görmek

Kahve falında iplikli iğne görmek dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, yeni kararlar alınacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, kırgınlıklar yaşanacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında iplikli iğne gördüyseniz:

  • Sağlığınızda önemli bir zayıflık olmamakla birlikte enerji seviyeniz düşüktür, fiziki bitkinlikler içinde olabilirsiniz.

Kahve falında iğne iplik bulmak yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına delalettir.

Kahve falında dikiş iğnesi ve iplik görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında iğneden iplik geçirmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, kısmetlerinin de kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iplikli iğne görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına yorulur.

Kahve falında iğne iplikle dikiş dikmek çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına işaret eder.

Kahve falında iğne deliğinden iplik geçirmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iplik iğne görmek atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında iğne ve beyaz iplik görmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, ferahlık veren sözler duymaya yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir