AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğne iplik istemek

Kahve falında iğne iplik istemek

Kahve falında iğne iplik istemek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, eşyaların yenileneceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalet eder.

Kahve falında iğne iplik istemek gördüyseniz:

  • Ateşli hastalıklara yakalanabilirsiniz.

Kahve falında iğne iplik istemek kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iplikli iğne görmek sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iğne iplikle dikiş dikmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iğne siyah iplik görmek hatalarını düzelteceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz iplik iğne görmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında iğne deliğinden iplik geçirmek buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında dikiş iğnesi ve iplik görmek adım adım başarıya ulaşılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine delalettir.

Kahve falında iplik iğne görmek duaların Allah katında karşılığını bulacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir