AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikiş iğnesi ve iplik görmek

Kahve falında dikiş iğnesi ve iplik görmek

Kahve falında dikiş iğnesi ve iplik görmek gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dikiş iğnesi ve iplik gördüyseniz:

  • Tesadüfler ileride sizi çok güzel noktalara taşıyabilir.

Kahve falında iğne iplikle dikiş dikmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında dikiş iğnesi ve iplik görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına inanılır.

Kahve falında siyah dikiş ipliği görmek kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dikiş iplik görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, maddi zararın büyük olacağına rivayet eder.

Kahve falında dikiş ipliği görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında beyaz iplikle dikiş dikmek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz dikiş ipliği görmek sahip olduklarının da çoğalacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında iğne iplik istemek yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir