AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğne ve beyaz iplik görmek

Kahve falında iğne ve beyaz iplik görmek

Kahve falında iğne ve beyaz iplik görmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, yol göstereceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iğne ve beyaz iplik gördüyseniz:

  • Tolere edilmesi zor durumları kabul edilebilir şekle sokma çabası oldukça yorucu olabileceği gibi, ortaya çıkacak sonuçlar da bir o kadar rahatsız edici olabilir.

Kahve falında beyaz iplik iğne görmek kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında iğne ve beyaz iplik görmek geçim derdine gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında iğne deliğinden iplik geçirmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iğne iplikle dikiş dikmek bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına rivayet eder.

Kahve falında iğne iplik bulmak yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında iplik iğne görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, kafa dinleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iğneden iplik geçirmek yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine tabir olunur.

Kahve falında iğne iplik istemek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir