AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ip ve iğne görmek

Kahve falında beyaz ip ve iğne görmek

Kahve falında beyaz ip ve iğne görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz ip ve iğne gördüyseniz:

  • Bir yer değişikliği ya da farklı kişilerle bir araya gelmeniz yeteneklerinizi veya bilginizi test etmenizi, yeni fırsatlarla karşılaşmanızı ya da imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında beyaz ip ve iğne görmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz ip iğne görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında ip ve iğne görmek karamsar olacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında iğneye ip takmak tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine işarettir.

Kahve falında iğneye ip geçirmek hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında ip iğne görmek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dikiş iğnesine ip takmak geçecek güzel bir ömre, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ipi iğneye geçirmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir