AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğneye ip takmak

Kahve falında iğneye ip takmak

Kahve falında iğneye ip takmak rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, doğru yolu bulacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına tabir olunur.

Kahve falında iğneye ip takmak gördüyseniz:

  • Sizden yaşça genç kimselerle fikir ayrılıklarınız olabilir.

Kahve falında iğneye ip takmak zafer elde edeceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına rivayet eder.

Kahve falında dikiş iğnesine ip takmak imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, her anlamda şifa bulmaya inanılır.

Kahve falında iğneden ip geçirmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına inanılır.

Kahve falında beyaz ip iğne görmek onların güvenini sarsacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine rivayet eder.

Kahve falında iğne deliğinden ip geçirmek onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ip iğne görmek kişinin esenlik bulacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ipi iğneye geçirmek tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ip ve iğne görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir