AnaSayfa / Genel / Kahve falında ip iğne görmek

Kahve falında ip iğne görmek

Kahve falında ip iğne görmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, kariyer edineceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, başarı için fırsatların artacağına, günah işlemeyi terk edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ip iğne gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren konular daha az yorucu hal alabilir.

Kahve falında ip ve iğne görmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında iğne deliğinden ip geçirmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına tabir olunur.

Kahve falında ipi iğneye geçirmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, iş ve mekan değiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iğneye ip geçirmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ip iğne görmek kurulu düzeninin olacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz ip iğne görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dikiş iğnesine ip takmak kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iğneden ip geçirmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir