AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikiş iğnesine ip takmak

Kahve falında dikiş iğnesine ip takmak

Kahve falında dikiş iğnesine ip takmak fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, mutlu bir evliliğe, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında dikiş iğnesine ip takmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde yaşanan sorunlara yeterli ilgiyi göstermemeniz veya problemli durumlara rağmen, belli bir noktada kalmasını ummanız gerçek durumla bağdaşmayabilir.

Kahve falında dikiş iğnesine ip takmak dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine rivayet eder.

Kahve falında iğneye ip takmak yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine dikiş iğnesi vermek verilen emeklerin boşa gideceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde dikiş iğnesi görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, her şeyin ters gideceğine tabir olunur.

Kahve falında yerden dikiş iğnesi toplamak ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında dikiş iğnesinin kırıldığını görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine delalet eder.

Kahve falında çok dikiş iğnesi görmek çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dikiş iğnesi görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir