AnaSayfa / Genel / Kahve falında ip ve iğne görmek

Kahve falında ip ve iğne görmek

Kahve falında ip ve iğne görmek ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında ip ve iğne gördüyseniz:

  • Bir iş birliği veya ilişki sizi hedeflerinize yakınlaştırabilir.

Kahve falında iğne deliğinden ip geçirmek yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında iğneden ip geçirmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dikiş iğnesine ip takmak işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ip ve iğne görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz ip ve iğne görmek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iğneye ip geçirmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında iğneye ip takmak her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, büyük bir işin sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz ip iğne görmek sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir