AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ip iğne görmek

Kahve falında beyaz ip iğne görmek

Kahve falında beyaz ip iğne görmek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz ip iğne gördüyseniz:

  • Aşırı uçlar arasında sallantıdasınız.

Kahve falında beyaz ip ve iğne görmek ticaretinin açılacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz ip iğne görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ip ve iğne görmek yöneticilik koltuğuna oturacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında iğneye ip geçirmek endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine işaret eder.

Kahve falında iğneye ip takmak sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına yorulur.

Kahve falında iğneden ip geçirmek ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına rivayet eder.

Kahve falında iğne deliğinden ip geçirmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine yorulur.

Kahve falında dikiş iğnesine ip takmak yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir