AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz hırka giymek

Kahve falında beyaz hırka giymek

Kahve falında beyaz hırka giymek önüne pek çok imkan sunulacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, asla yüksünmeyeceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz hırka giymek gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalabileceğiniz olaylarla başa çıkmanız gerekebilir.

Kahve falında beyaz hırka giydiğini görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz hırka giymek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine işaret eder.

Kahve falında siyah hırka giydiğini görmek dişe diş savaşacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni bir hırka giymek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının hırka giydiğini görmek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gri hırka giymek heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına inanılır.

Kahve falında siyah uzun hırka giymek maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin hırkasını giymek rızkın da ömür boyu süreceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir