AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının hırka giydiğini görmek

Kahve falında başkasının hırka giydiğini görmek

Kahve falında başkasının hırka giydiğini görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, mutsuz ve hasta olacağına, daha bir sevileceğine, rahat bir hayata sahip olacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına inanılır.

Kahve falında başkasının hırka giydiğini gördüyseniz:

  • Dengesizliklerin nedenlerini bir an önce tespit etmeniz gerekiyor.

Kahve falında uzun hırka giymek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, bereketli işler yapacağına inanılır.

Kahve falında sarı hırka giymek maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, mevki kaybına uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında siyah uzun hırka giymek sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil hırka giydiğini görmek etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, itibarın sarsılacağına işarettir.

Kahve falında krem rengi hırka giymek kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni bir hırka giymek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine alamet eder.

Kahve falında yeni hırka giymek sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz hırka giymek daha iyi mağazalardan giyineceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir