AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz hırka giydiğini görmek

Kahve falında beyaz hırka giydiğini görmek

Kahve falında beyaz hırka giydiğini görmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, hainlik yapacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz hırka giydiğini gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde hem şanslı, hem şanssızsınız.

Kahve falında beyaz hırka giymek kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına delalettir.

Kahve falında beyaz hırka giydiğini görmek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı hırka giymek bir sağlık sorunu yaşanacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına delalettir.

Kahve falında eşinin hırkasını giymek meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni hırka giymek hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah uzun hırka giymek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında hırka giymek sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına işaret eder.

Kahve falında siyah hırka giydiğini görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir