AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah hırka giydiğini görmek

Kahve falında siyah hırka giydiğini görmek

Kahve falında siyah hırka giydiğini görmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, ters giden durumların düzeleceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah hırka giydiğini gördüyseniz:

  • Evinizde bazı ufak tefek tamirat sorunları çıkabilir.

Kahve falında siyah hırka giydiğini görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında siyah uzun hırka giymek kötülüklerden uzaklaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah hırka kaybetmek çok kötü günler geçirileceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına inanılır.

Kahve falında siyah hırka görmek ondan şifa göreceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına inanılır.

Kahve falında siyah hırka almak sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, hayırlı bir yola girileceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının hırka giydiğini görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil renk hırka giymek aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye hırka giydirmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, biraz dinleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir