AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir hırka giymek

Kahve falında yeni bir hırka giymek

Kahve falında yeni bir hırka giymek para kazanmaya başlayacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni bir hırka giymek gördüyseniz:

  • Fazla gayret göstermeniz gereken bir işi çevrenizin kıskançlığını uyandırabilecek kadar parlak bir şekilde bitirebilirsiniz.

Kahve falında yeni hırka giymek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında yeni bir hırka giymek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine delalet eder.

Kahve falında yeni hırka görmek kendi işine kavuşacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının hırka giydiğini görmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında krem rengi hırka giymek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, bazı operasyonlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz hırka giymek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahverengi hırka giymek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine işarettir.

Kahve falında gri hırka giymek derdin sona ereceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir