AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin hırkasını giymek

Kahve falında eşinin hırkasını giymek

Kahve falında eşinin hırkasını giymek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin hırkasını giymek gördüyseniz:

  • Duygusal yakınlıklarda şanslısınız.

Kahve falında eşinin hırkasını giymek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil renk hırka giymek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yün hırka giymek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin hırkasını giymek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında turuncu hırka giymek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, zahmete ve derde düşeceğine yorulur.

Kahve falında hırka giymek düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gri hırka giymek çeşitli tartışmalar yaşanacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine işarettir.

Kahve falında sarı hırka giydiğini görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir