AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri hırka giymek

Kahve falında gri hırka giymek

Kahve falında gri hırka giymek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, ağzının tadının bozulacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında gri hırka giymek gördüyseniz:

  • Çalışan bir kimseyseniz işvereniniz ya da üzerinizde olan kimseler maddi açılardan sizi destekliyorlar.

Kahve falında gri hırka giymek geçmişini arkada bırakacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gri hırka görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında gri renk hırka görmek üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil hırka giydiğini görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun hırka giymek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, pek az kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında başkasının hırkasını giymek müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz hırka giydiğini görmek gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı hırka giymek işinde çok ilerleyeceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir