AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah uzun hırka giymek

Kahve falında siyah uzun hırka giymek

Kahve falında siyah uzun hırka giymek sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah uzun hırka giymek gördüyseniz:

  • Oldukça iyimser bir bakış açısına sahipsiniz.

Kahve falında siyah uzun hırka giymek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun hırka giymek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına yorulur.

Kahve falında siyah hırka giydiğini görmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun siyah etek giymek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına delalet eder.

Kahve falında uzun siyah pardesü giymek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah uzun elbise giymek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun siyah çizme giymek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına işarettir.

Kahve falında siyah uzun etek giymek hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir