AnaSayfa / Genel / Kahve falında hırka giymek

Kahve falında hırka giymek

Kahve falında hırka giymek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, onunla yeniden kavuşacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, aydınlığa çıkılacağına, isteklerin yerine geleceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hırka giymek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren alanlarda bambaşka bir yöne çekildiğinizi hissediyor olabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı hırka giydiğini görmek sağlık sorunlarından kurtulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil hırka giydiğini görmek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı hırka giymek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni bir hırka giymek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında hırka giymek büyük adımlar atılacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına inanılır.

Kahve falında hırka giydirmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye hırka giydirmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında hırkayı ters giymek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, canın sıkılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir