AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı hırka giymek

Kahve falında sarı hırka giymek

Kahve falında sarı hırka giymek insanlar arasında yüceleceğine, rızkının eksileceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, gülüp eğleneceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı hırka giymek gördüyseniz:

  • Bazı köklü mücadele biçimlerinizi yenilemeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında sarı hırka giydiğini görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine işaret eder.

Kahve falında sarı hırka giymek geçirilen zor günlerin unutulacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere alamet eder.

Kahve falında sarı hırka görmek kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah uzun hırka giymek gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı hırka giydiğini görmek sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında yeni hırka giymek yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye hırka giydirmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında kahverengi hırka giymek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir