AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni hırka giymek

Kahve falında yeni hırka giymek

Kahve falında yeni hırka giymek büyük bir kavgaya tutuşacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni hırka giymek gördüyseniz:

  • Maddi durum düzelecek.

Kahve falında yeni bir hırka giymek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına inanılır.

Kahve falında yeni hırka giymek içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni hırka görmek herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz hırka giydiğini görmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz hırka giymek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında krem rengi hırka giymek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının hırka giydiğini görmek yaşanan bütün sorunların biteceğine, huzursuzlukların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında uzun hırka giymek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir