AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek

Kahve falında beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek

Kahve falında beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek işlerinin azalacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, büyük borçlar alınacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz güvercinin omzuna konduğunu gördüyseniz:

  • Farklılıklar sizi korkutmasın, farklı düşünen kişiler olmazsa ilerleme sağlanması imkansızdır.

Kahve falında beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güvercinin omzuna konduğunu görmek büyük başarıların göğüsleneceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında kuşun omzuna konduğunu görmek maddi konuda zayıflayacağına, yüksek makamlara geleceğine delalettir.

Kahve falında başına güvercin konduğunu görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında güvercinin eline konduğunu görmek rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında güvercin konduğunu görmek sevilen bir kişi olunacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına işarettir.

Kahve falında güvercinin başına konduğunu görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kelebeğin başına konduğunu görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir