AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercinin eline konduğunu görmek

Kahve falında güvercinin eline konduğunu görmek

Kahve falında güvercinin eline konduğunu görmek bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına delalet eder.

Kahve falında güvercinin eline konduğunu gördüyseniz:

  • Belli karışıklıkların çözülmesi gerekiyor.

Kahve falında güvercinin eline konduğunu görmek ufkunun açılacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek zarar edilen bir dönemin biteceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında güvercinin başına konduğunu görmek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güvercinin omzuna konduğunu görmek insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin konduğunu görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başına güvercin konduğunu görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kelebeğin eline konduğunu görmek istediği oranda da eğleneceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında çekirgenin üstüne konduğunu görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir