AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercinin omzuna konduğunu görmek

Kahve falında güvercinin omzuna konduğunu görmek

Kahve falında güvercinin omzuna konduğunu görmek dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, yüzünde güller açacağına, hem eğleneceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güvercinin omzuna konduğunu gördüyseniz:

  • Borçlanmamaya veya gereğinden fazla harcama yapmamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güvercinin omzuna konduğunu görmek girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına işaret eder.

Kahve falında kuşun omzuna konduğunu görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, sorunlarının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında başına güvercin konduğunu görmek sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güvercinin başına konduğunu görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güvercin konduğunu görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güvercinin eline konduğunu görmek daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine yorulur.

Kahve falında üzerine kelebek konduğunu görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir