AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına güvercin konduğunu görmek

Kahve falında başına güvercin konduğunu görmek

Kahve falında başına güvercin konduğunu görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, ağlayacağına, strese gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başına güvercin konduğunu gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda sezgilerinize göre hareket edebilirsiniz.

Kahve falında başına güvercin konduğunu görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında güvercinin başına konduğunu görmek onun mutlu olmasına vesile olacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercin konduğunu görmek daima secde ve şükür edeceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine yorulur.

Kahve falında güvercinin eline konduğunu görmek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına yorulur.

Kahve falında güvercinin omzuna konduğunu görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kuşun başına konduğunu görmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına alamet eder.

Kahve falında kelebeğin başına konduğunu görmek iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir