AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuşun omzuna konduğunu görmek

Kahve falında kuşun omzuna konduğunu görmek

Kahve falında kuşun omzuna konduğunu görmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, rahat erileceğine, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, eskileri yâd edeceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına delalet eder.

Kahve falında kuşun omzuna konduğunu gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni haberlere göre yeni planlar yapmanız gerekebilir.

Kahve falında kuşun omzuna konduğunu görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına işarettir.

Kahve falında güvercinin omzuna konduğunu görmek ulvi kimse haline geleceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuşun başına konduğunu görmek bir hastalıktan kurtulunacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine delalettir.

Kahve falında kuşun koluna konduğunu görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kartalın koluna konduğunu görmek işinde zarar edeceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında kelebeğin başına konduğunu görmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, kazancının çok daha fazla olacağına inanılır.

Kahve falında kelebeğin eline konduğunu görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir