AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin konduğunu görmek

Kahve falında güvercin konduğunu görmek

Kahve falında güvercin konduğunu görmek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, stresten uzaklaşılacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında güvercin konduğunu gördüyseniz:

  • Hali hazırda devam eden olaylar veya rutin akışınız sizi sıkmaya başladıysa, artık bazı şeyleri değiştirmenin zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında güvercin konduğunu görmek geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercinin omzuna konduğunu görmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına işarettir.

Kahve falında güvercinin başına konduğunu görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında başına güvercin konduğunu görmek sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güvercinin eline konduğunu görmek bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına delalettir.

Kahve falında kelebeğin üzerine konduğunu görmek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında kartalın koluna konduğunu görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, yarardan çok zarar getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir