AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebeğin başına konduğunu görmek

Kahve falında kelebeğin başına konduğunu görmek

Kahve falında kelebeğin başına konduğunu görmek bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, şükredeceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kelebeğin başına konduğunu gördüyseniz:

  • Birtakım olumsuz etkiler altındasınız.

Kahve falında kelebeğin başına konduğunu görmek fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine inanılır.

Kahve falında kelebeğin üzerine konduğunu görmek anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kelebeğin eline konduğunu görmek hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında üzerine kelebek konduğunu görmek atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine işarettir.

Kahve falında kelebek konduğunu görmek sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında kuşun başına konduğunu görmek maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına rivayet eder.

Kahve falında başına güvercin konduğunu görmek çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, yüzünün de güleceğine rivayet eder.

Kahve falında karganın başına konduğunu görmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir