AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercinin başına konduğunu görmek

Kahve falında güvercinin başına konduğunu görmek

Kahve falında güvercinin başına konduğunu görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına yorulur.

Kahve falında güvercinin başına konduğunu gördüyseniz:

  • Evde veya özel yaşamınızda engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında güvercinin başına konduğunu görmek uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, rahat bir hayata adım atılacağına inanılır.

Kahve falında başına güvercin konduğunu görmek problemlerinin biteceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında güvercin konduğunu görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güvercinin omzuna konduğunu görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine yorulur.

Kahve falında güvercinin eline konduğunu görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karganın başına konduğunu görmek aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuşun başına konduğunu görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir