AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz güvercin ve yumurtasını görmek

Kahve falında beyaz güvercin ve yumurtasını görmek

Kahve falında beyaz güvercin ve yumurtasını görmek başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercin ve yumurtasını gördüyseniz:

  • Elinizi kuvvetlendirmenizi sağlayacak oldukça yaratıcı fikirleriniz olabilir.

Kahve falında beyaz güvercin ve yumurtasını görmek işlerin büyüyeceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında güvercin ve yumurta görmek hayır dualarına nail olacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercin yumurtası görmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin yumurtasını görmek yatırımlarının kar getireceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin ve yumurtasını görmek maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güvercin yumurtası kırmak hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin ve yumurtalarını görmek iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendini garantiye alarak harekete edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin yumurtaları görmek kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir