AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin ve yumurtalarını görmek

Kahve falında güvercin ve yumurtalarını görmek

Kahve falında güvercin ve yumurtalarını görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, evlatlarından hayır bulacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin ve yumurtalarını gördüyseniz:

  • Sizi üzecek olan bir ayrılık yaşamanız olasıdır.

Kahve falında güvercin ve yumurtalarını görmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında güvercin yumurtası toplamak maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz güvercin ve yumurtasını görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, söz ve yetki sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercin ve yumurtasını görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin yumurtasını görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine alamet eder.

Kahve falında güvercin yumurtaları görmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, emrinde insan çalıştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin ve yumurta görmek kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında güvercin yumurtası kırmak işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir